DE BASIS BV.
Groothandel in reiskoffers.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Oer-Hollands familiebedrijf.
  • Servicegericht en snelle levering (max 2 werkdagen)
  • Losse verkoop via de webshops en ook voor grotere aantallen offertes op maat
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in reiskoffers van betere kwaliteit

DE BASIS BV is al decennia een begrip in Nederland als groothandel in reiskoffers van bovengemiddelde kwaliteit. Zo bestaat ons ruime assortiment o.a. uit reiskoffers van gerenommeerde merken als CarryOn® en TravelZ® Hiermee blinkt DE BASIS BV met name vooral uit in het ‘value for money’ segment. Dankzij 80 jaar ervaring weten wij doorlopend producten met een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding op de markt te brengen. U, wij, uw klant: daar wordt iedereen beter van.

Betrouwbaar en snelle levering
Bij wie een solide en betrouwbare groothandel in kwaliteitsreiskoffers hoog in het vaandel staat, zou DE BASIS BV niet op de shortlist mogen ontbreken. We werken bij DE BASIS vanuit het ‘allways on stock’ principe. Onze klanten zullen niet snel misgrijpen in de voorraad van ons magazijn van 20.000m2.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?