DE BASIS BV.
Groothandel in reiskoffers.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 300.000 producten op voorraad.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
  • Voor koffers kunnen jaren later nog onderdelen eenvoudig vervangen worden
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in reiskoffers van betere kwaliteit

DE BASIS BV is al decennia een begrip in Nederland als groothandel in reiskoffers van bovengemiddelde kwaliteit. Zo bestaat ons ruime assortiment o.a. uit reiskoffers van gerenommeerde merken als CarryOn® en TravelZ® Hiermee blinkt DE BASIS BV met name vooral uit in het ‘value for money’ segment. Dankzij 80 jaar ervaring weten wij doorlopend producten met een bovengemiddelde prijs-kwaliteitverhouding op de markt te brengen. U, wij, uw klant: daar wordt iedereen beter van.

Betrouwbaar en snelle levering
Bij wie een solide en betrouwbare groothandel in kwaliteitsreiskoffers hoog in het vaandel staat, zou DE BASIS BV niet op de shortlist mogen ontbreken. We werken bij DE BASIS vanuit het ‘allways on stock’ principe. Onze klanten zullen niet snel misgrijpen in de voorraad van ons magazijn van 20.000m2.

Private label en koffers op maat

Ook wie op zoek is naar een groothandel in reiskoffers met private label service, is bij DE BASIS BV aan het juiste adres. Met plezier denken we met u mee in de mogelijkheden, of u nu op zoek bent naar een partij die u van dienst kan zijn in het lanceren van uw eigen merk koffers of een bedrijf bent dat op zoek is naar een groothandel in reiskoffers die koffers in uw huisstijl kan leveren. Komt u anders eens een kijkje in onze showroom nemen? Dan bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

Een groothandel in reiskoffers van alle soorten, maten en kleuren

Koffersets, losse koffers, groot, klein, dubbele of enkele zwenkwielen, een TSA slot of niet, Okoban optie erbij? Ongeacht wat voor een kleur of model koffer u zoekt en ongeacht de gewenste opties: de reiskoffer die in gedachten heeft wacht waarschijnlijk in ons magazijn te Nieuwerkerk aan den IJssel op u. En hebben wij uw perfecte koffer niet? Dan kunnen we hem altijd speciaal voor u laten produceren, kloppend tot in ieder detail.

Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. U bent van harte welkom.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?