DE BASIS B.V.
Sterk in reiskoffers, tassen en outdoor sinds 1938.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Onze historie

De rijke historie van de DE BASIS BV start in 1938 als klein winkeltje met specialisatie in reisartikelen en lederwaren. Waarschijnlijk hadden dhr. en mevr. van Zuijlen nooit kunnen vermoeden dat de organisatie in 2020 onder leiding van de derde generatie van Zuijlen’s zou zijn uitgegroeid tot een toonaangevende internationale groothandel in reiskoffers, reistassen en outdoor artikelen, met een vestiging in Nederland en China.

DE BASIS BV bedient vandaag de dag primair (online) retailers en bedrijven uit heel Europa en verwerkt tienduizenden opdrachten per jaar. Hiernaast leveren wij ook enkele goederen direct aan consumenten. Bekijk u gerust eens onze merken en productgroepen.

Kernfilosofie: 'value for money'

De kracht en expertise van DE BASIS BV is al decennia hetzelfde. Wij excelleren in het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten voor een hele scherpe prijs. Of het nu gaat om onze kofferranges en reistassen van merken als CarryOn® en TravelZ®, of om onze outdoor artikelen van merken als Dutch Mountains® en Macgyver®; wat ze gemeen hebben is dat al onze artikelen gemaakt zijn van duurzame kwaliteitsmaterialen, maar aangeboden kunnen worden voor veel scherpere prijzen doordat wij controle op het productieproces uitoefenen. En dat resulteert in ‘value for money’. Voor zowel de eindgebruiker als retailer.

Over Ons icon

DE BASIS BV voor retailers

Bij DE BASIS BV begrijpen wij dat de samenwerking tussen retail en groothandel vandaag de dag niet meer de platte relatie is die het decennia is geweest. U verwacht extra toegevoegde waarde. Toegevoegde waarde bieden omvat voor DE BASIS BV meer dan alleen de best mogelijke prijzen bieden, uitstekende service bieden en er voor zorgen dat u vrijwel nooit misgrijpt in onze voorraad.

Minstens even belangrijk in de huidige markt vol concurrentie is het stukje marktbescherming zodat uw marges intact blijven. Daar maken we graag glasheldere afspraken over met al onze relaties, hoe groot of klein uw organisatie ook is. We nemen uw feedback op onze producten zeer serieus. Omdat wij ook in China gevestigd zijn en directe invloed op het productieproces uitoefenen kunnen wij zeer snel schakelen. U kunt erop vertrouwen dat u in DE BASIS BV een partner treft die uw organisatie sterker maakt, zoals uw organisatie ons sterker maakt. Meer dan 80 jaar deskundigheid staat ter uwer beschikking.

DE BASIS BV voor consumenten en bedrijven

Bij DE BASIS BV nemen wij onze retailers zeer serieus. Daarom maken wij onderscheid tussen producten die wij leveren aan retailers en producten die wij leveren aan consumenten en bedrijven. Voorbeelden van producten die wij rechtstreeks aan eindgebruikers leveren? Denkt u bijvoorbeeld onze range reiskoffers en reistassen van het merk TravelZ®, bekend van o.a. Bol.com, Amazon.de en Blokker.nl. U kunt deze producten uitsluitend via online marktplaatsen kopen.

Heeft u een vraag over deze producten of andere producten? Dan kunt u als eindgebruiker ook vanzelfsprekend gerust direct contact met ons opnemen via telefoonnummer 0180 391 200. Ook kunt u hiervoor het contactformulier op onze website gebruiken.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?