Service met een
hoofdletter 'S'.
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Service als vanzelfsprekendheid

Of het nu gaat om een retour, het bestellen van onderdelen, de wijze van het indienen van een serviceaanvraag, een spoedlevering of het simpelweg snel beantwoorden van vragen: bij DE BASIS BV werken we op dagelijkse basis hard aan het bewerkstelligen van 100% klanttevredenheid. Service is alles voor ons. Bij DE BASIS BV mag u erop rekenen dat het geregeld wordt. Punt.

Direct contact?
Tel: 0180 391 200
Mail: service@debasisbv.nl

Onderdelen

Onderdelen

Bij DE BASIS B.V. vinden we het belangrijk dat u jaren kunt genieten van de producten die u bij ons gekocht heeft. Ook dat is tenslotte een vorm van duurzaamheid. Daarom kunt u abij ons terecht om onderdelen te bestellen, vaak zelfs voor producten die u jaren geleden bij ons heeft gekocht.

Meer informatie
Reparaties

Reparaties

DE BASIS B.V. heeft een eigen professionele reparatieafdeling. Is uw product defect binnen de garantieperiode? Maak dan gebruik van deze dienst. Is uw product defect buiten de garantie? Neemt u dan gerust contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.

Meer informatie
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen bij DE BASIS B.V. is zo geregeld. Neemt u gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail uw aanvraag naar verkoop@debasisbv.nl. U kunt ook het handige contactformulier gebruiken. Klik op 'Meer informatie'.

Meer informatie
Service aanvragen

Service aanvragen

We maken het u zo graag zo makkelijk mogelijk. Zo kunt u onze serviceafdeling direct bereiken via telefoonnummer 0180 391 200 of per mail via service@debasisbv.nl. Ook kunt u gebruik maken van ons handige online contactformulier. Klik op 'Meer informatie'.

Meer informatie
De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?