Merkenoverzicht
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Oer-Hollands familiebedrijf.
  • Servicegericht en snelle levering (max 2 werkdagen)
  • Losse verkoop via de webshops en ook voor grotere aantallen offertes op maat
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Wij vertellen u graag
meer over onze merken

Onze merken

DE BASIS B.V. brengt hoogwaardige producten op de markt onder eigen geregistreerde merknamen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan reiskoffers van de merken CarryOn® en TravelZ®, outdoorartikelen van MacGyver® en Dutch Mountains® en boodschappenwagens van Cruiser®. Deze eigen merken hebben zich stuk voor stuk bewezen in de markt en onderscheiden zich op basis van de onverslaanbare prijs-kwaliteit balans.

Heeft u interesse in een van onze producten als geschenk aan personeel of relaties? Neemt u dan gerust contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0180 391 200, mail naar verkoop@debasisbv.nl of gebruik de contactformulieren op deze website. Als consument kunt u terecht op onze eigen webshops of de open platformen als BOL en BLOKKER.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?