DE BASIS B.V.
Groothandel in outdoor rugzakken.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Oer-Hollands familiebedrijf.
  • Servicegericht en snelle levering (max 2 werkdagen)
  • Losse verkoop via de webshops en ook voor grotere aantallen offertes op maat
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in outdoor rugzakken van goede kwaliteit

Groothandel DE BASIS B.V. uit Nieuwerkerk aan den IJssel is al jaren gespecialiseerd in reisbagage. In die hoedanigheid mag een professioneel assortiment aan outdoor rugzakken vanzelfsprekend niet ontbreken. Onder onze eigen merken Dutch Mountains en MacGyver biedt DE BASIS B.V. dan ook een uitgebreid assortiment aan outdoor rugzakken. Onze rugzakken kenmerken zich door werkelijke duurzame kwaliteit, gekoppeld aan zeer vriendelijke prijzen. Topkwaliteit outdoor rugzakken zijn nu voor iedereen binnen handbereik.

Wij leveren outdoor rugzakken direct uit eigen voorraad

DE BASIS B.V. beschikt over een magazijn van 20.000 m3 en heeft altijd tienduizenden artikelen op voorraad. Onze hele range aan outdoor rugzakken is in 99,9% van alle gevallen direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren niet meer aan de tussenhandel en enkel alleen nog rechtstreeks aan de consument. Wel mogelijk voor relatie- en kerstgeschenken.

http://www.dutchmountains.eu

Dutch Mountains Backpack 65 Liter Toelichting

Over onze Dutch Mountains 65 liter + backpack rugzak valt veel te vertellen en willen wij graag tips en informatie met je delen.

Wat maakt deze rugzak bijzonder ?

Allereerst dat wij al 80 jaar een klein familiebedrijf zijn met veel ervaring op het gebied van reisbagage. We proberen zoveel mogelijk naar onze klanten te luisteren om er achter te komen waar behoefte aan is zodat wij onze nieuwe artikelen samen met en voor de toekomstige consument maken. We maken geen onnodige marketing en managementkosten wij willen nog graag jaren door en daarom hechten wij veel waarde aan een goede eerlijke service die bij de prijs/kwaliteit van onze producten past. Veel van de artikelen die wij verkopen worden geproduceerd in diverse landen in Azië. Wij werken rechtstreeks met de fabrieken waar we al jaren zaken mee doen en zijn er van verzekerd dat onze producten onder goede omstandigheden en beslist niet door kinderen worden gemaakt. Wij voldoen aan de eisen die de Europese wetgeving aan onze producten stelt. Maar ook bij ons gaat er weleens iets verkeerd en wanneer dit het geval is dan zullen wij onze fouten herstellen zoals het hoort. Wanneer kwalitatief verantwoord en prijstechnisch enigszins redelijk maken wij gebruik van zo veel mogelijk gerecyclede materialen om het milieu tot een minimum te belasten.

Deze backpack koop je niet voor een eenmalig gebruik. Waarschijnlijk ga je een lange reis maken of een mooie tocht en daarom is het belangrijk dat je even de tijd neemt om er achter te komen hoe je deze rugzak het beste kan gebruiken.

Afstellen:

Een backpack moet perfect passen en lekker comfortabel zitten maar een afstelling is voor iedereen persoonlijk en afhankelijk van het reisdoel. Wanneer je lekker gaat backpacken is een afstelling minder belangrijk dan wanneer je een intensieve bergtocht gaat maken en daarom adviseren wij je om de volgende stappen te volgen.

  1. Maak alle riemen wat losser.

Vul de rugzak met wat spullen zoals wat kleding, schoenen, kussen zodat de rugzak lekker gevuld is.

Advies is om niet meer dan 20% van je eigen lichaamsgewicht te verdelen want veel meer maakt het niet echt comfortabel en let op dat je in een vliegtuig meestal beperkt bent tot 23 KG

Probeer dan wel onderstaand schema aan te houden.

Zware spullen het liefst zo dicht mogelijk tegen je lichaam op of net onder schouderhoogte.

2. Begin met de heupband op de hoogte van je heup-bot, doe de gesp dicht en trek de twee banden (links en rechts) aan totdat hij lekker en stevig aanvoelt. Je kan de heupband altijd iets hoger of lager dragen wanneer je dat prettiger vind. Houd er rekening mee dat je heupen het meeste gewicht moeten dragen.

3. De schouderbanden hebben aan beide kanten een gesp net boven de schouder (stabilisatie riemen) en op hoogte van de oksel. Trek de banden op okselhoogte tegelijk aan zodat de rugzak dicht tegen je rug zit en let op dat deze niet zo strak zit dat er niet te veel spanning op je nekspieren komt.

4. De Borstriem zorgt er voor dat de rugbanden niet van je schouders af glijden. Je kan deze in hoogte en lengte instellen, stel deze in zodat die lekker zit. Het gekleurde gedeelte van de gesp is tevens een fluitje dat je kunt gebruiken wanneer je in nood bent.

5. Stabilisatie riemen zitten links en rechts net boven de schouder. Met deze banden kan je de rugzak strakker tegen je rug afstellen

TIPS.

  • Kleding kun je het beste oprollen en/of kleinere kledingstukken groeperen in packingcubes van bijvoorbeeld CARRYON.
  • Neem ook plasticzakken mee voor vuile kleding.
  • Stop je regenjas in het ondervak bij de regenhoes. Voordat je weer iets terug stopt in dit vak zorg dan dat het droog is.
  • Denk heel goed na wat je meeneemt, je moet het tenslotte wel allemaal zelf dragen. Probeer de rugzak niet zwaarder te maken dan ongeveer 20% van je lichaamsgewicht.
  • Dikkere kleding kan je ook in vacuumzakken opbergen, hier win je veel ruimte mee.
  • Overweeg packing cubes, hiermee kan je je spullen overzichtelijker opbergen, dan heb je bijvoorbeeld je ondergoed en sokken bij elkaar, je kabeltjes en lader voor je telefoon.
  • Bevestig een stevig adreslabel aan je tas met in ieder geval je telefoon en emailadres.
  • Voordat je de tas gaat inchecken voor een vlucht, maak dan een foto van de tas, mocht hij vermist raken dan kan een medewerker op de plaats van bestemming jouw rugzak beter beschrijven zodat deze sneller gevonden kan worden.
  • Controleer de tas wanneer je deze weer ophaalt van de band. Constateer je schade meld dit dan direct op de luchthaven zodat je mogelijk gedekt ben en kosten die je moet gaan maken kan verhalen op je reisverzekering.
  • In het bovenvak zit een rits aan de achterkant die vlak bij je hoofd zit en gezien kan worden als een anti diefstal veilig vak. Hier kan je je waardevolle spullen in opbergen, maar nog veiliger is om deze in het achtervak binnen in het hoofdvak te stoppen waar je ook je tablet goed kan opbergen.
  • Aan de voorkant zitten een aantal lussen, hier kan je met behulp van riemen (niet bijgeleverd) wat grotere spullen aan hangen zoals een tent of slaapzak. Probeer deze zoveel mogelijk hoog te bevestigen voor het draagcomfort.

Schoonmaken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de rugzak vies wordt. De rugzak kan niet in een wasmachine omdat je dan het risico loopt dat de beschermde coating wordt aangetast. Hoe maak je deze rugzak het beste schoon:

  • Haal de rugzak helemaal leeg, klopt het vuil er aan de binnenkant uit of gebruik een stofzuiger
  • Begin met een niet al te harde borstel om het ergste vuil er af te borstelen.
  • Met een vochtige doek of schuursponsje kan je de vlekken verwijderen. Je kan ook heel goed zeep gebruiken maar dan wel zoveel mogelijk neutrale of baby zeep. Zorg dat je de zeepresten goed afspoelt. Laat de rugzak het beste drogen in een goed geventileerde ruimte maar nooit in de volle zon.

Wat neem je mee ?

Afhankelijk waar je naar toe gaat en hoe lang je wegblijft moet je keuzes maken wat je meeneemt. Wanneer je voor een langere periode gaat backpacken in verschillende streken wordt het een moeilijker verhaal om alles mee te nemen wat je denkt nodig te hebben. Wij hebben hieronder een lijst met enkele suggesties waarvan we de belangrijkste bovenaan zetten en dan hebben we kleding en schoeisel niet meegenomen maar het handigste is om kleding zoveel mogelijk op te rollen.

-Telefoon en lader.
– Paspoort.
– Beetje Cash geld en creditcards.
– Medische verklaringen en inentingsbewijzen.
– Reis en verzekeringspapieren.
– Visums/ESTA
– Anti insecten middel, iets tegen insecten beten (malaria pillen indien risico gebied).
– Zonnebrand en een pet.
– Zonnebril en eventueel extra bril en lenzen.
– EHBO setje met Paracetamol en (Teken) Pincet.
– Zakmes  (nooit in handbagage, moet op vluchten altijd worden ingecheckt)
– Slaapzak linner en misschien een kussensloop.
– Oordopjes.
– Toilettas met alles wat je thuis ook dagelijks gebruikt maar dan zoveel mogelijk in reisverpakking.
– Compacte sneldrogende handdoek.
– Pakje zakdoekjes.
– Regenjas.
– Goed humeur.

  • Tegenwoordig kun je op bijna alle accommodaties over heel de wereld wel ergens je telefoon laden via USB, maar ga je echt de bush in dan is het handig om een powerbank mee te nemen.
  • Op de meeste plaatsen is ook water en zeep te vinden voor wanneer je een wasje wil doen, anders zou je zelf een beetje wasmiddel mee kunnen nemen.
  • Op je telefoon heb je veel functies zoals een zaklamp of route planners en spelletjes, maar je kan voor alle zekerheid ook een reisgids meenemen een spel kaarten en een hoofdlamp is altijd handig.
  • Zorg er ook voor dat je je paswoorden en telefoonnummers in geval van nood ook buiten je telefoon bij je hebt zodat je snel kan handelen wanneer je je telefoon kwijt raakt.

We wensen je heel veel reisplezier met de Dutch Mountains rugzak.

Mocht je suggesties voor ons hebben om de rugzak te verbeteren dan stellen wij een reactie bijzonder op prijs.

Goede reis.

De QR-code die op het label aan de tas te vinden is.

 

 

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?