Treasury sieradendozen
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Treasury® sieradendozen

DE BASIS B.V. is de importeur, distributeur en merknaamhouder van de welbekende Treasury® juwelendozen. Onze juwelendozen onderscheiden zich in de markt door slimme features en simpelweg een hele goede kwaliteit voor een bijzonder acceptabele prijs. Neemt u dit overigens niet van ons aan, maar bekijkt u eens de reviews op Bol.com of Blokker.nl.

Een beknopte impressie van ons assortiment

Hoe kan ik sieradendozen bestellen bij DE BASIS B.V?

Bestellen als (online) retailer
Als groothandel in juwelendozen zijn wij volledig ingericht op het bedienen van retailers. Een ruime voorraad, aantrekkelijke inkoopprijzen, snelle levering en desgewenst denken we ook graag met u mee op marketinggebied. Heeft u interesse in onze Treasury® sieradendozen? Neemt u dan voor meer informatie, een offerte of om te bestellen contact op met onze afdeling verkoop. U bereikt ze via telefoonummer 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via de contactformulieren op deze website.

Bestellen als bedrijf
Misschien wilt u voor een bedrijfsmatige toepassing juwelendozen bestellen. Wellicht zoekt u een leuke give-away of juist een promotioneel artikel. Hoe dan ook: als groothandel in juwelendozen kan de DE BASIS B.V. u van dienst zijn bij afname van grotere aantallen. Neemt u gerust eens contact met ons op via telefoonummer 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via de contactformulieren op deze website.

Bestellen als particulier
Het is niet mogelijk om als particulier rechtstreeks bij DE BASIS te bestellen. We verwijzen u graag naar 1 van de 200 fysieke verkooppunten in Nederland (belt u ons even op 0180 391 200?) en ook kunt u de Treasury® sieradendozen bijvoorbeeld bestellen bij onze partners Bol.com of Blokker.nl.

 

Vraag een offerte aan

Heeft u na onze uitleg nog vragen of hebben wij uw interesse gewekt? Wij zijn gemakkelijk te bereiken middels ons contactformulier.

Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord en kunt u mailen naar onderstaande addressen

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?