Travelon®
Anti-theft bags
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Travelon® anti-diefstal tassen

Meer dan 30 jaar geleden begon Travelon® als een fabrikant van bagagewagens. Vandaag de dag is Travelon® nu de wereldwijde marktleider in anti-diefstal tassen en reisaccessoires van de hoogste kwaliteit. Dé kracht van Travelon® is het identificeren van marktomstandigheden en behoeften en deze vertalen naar productoplossingen die reizen makkelijker en veiliger maken. Voor retailpartners zijn onze producten financieel meer dan interessant. U vind de Travelon® producten vandaag de dag in iedere uithoek van de wereld.

BROCHURE TRAVELON 2020
Download (9MB)

Travelon® in Europa
DE BASIS B.V. is in Europa de exclusieve distributeur van Travelon® anti-diefstal tassen. Retailers en bedrijven kunnen bij ons terecht voor snelle levering tegen aantrekkelijke condities van het gehele Travelon® assortiment.

Interesse? Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan
DE BASIS B.V. beschikt in Nieuwerkerk aan den IJssel over een moderne showroom van 300m2. Hier kunt u vrijwel het gehele assortiment bezichtigen. U kunt tevens de webshop bezoeken, bekijk deze hier! Bent u benieuwd naar de scherpe tarieven? Contacteert u dan onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0180 391 200 of mail naar verkoop@debasisbv.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de contactformulieren op onze website.

TravelOn pand

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?