Slot instructies Skyhopper

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Oer-Hollands familiebedrijf.
  • Servicegericht en snelle levering (max 2 werkdagen)
  • Losse verkoop via de webshops en ook voor grotere aantallen offertes op maat
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Slot instructies Skyhopper

De standaard code om het koffer slot mee te kunnen openen als u de koffer ontvangen heeft is altijd 0-0-0. Bekijk de video met uitgebreide instructies over hoe u de standaard code kunt veranderen in uw persoonlijke code:

Werkt je code niet?
Je hebt een eigen code ingesteld maar wanneer je de koffer wil ontgrendelen werkt de code niet meer? Meestal ligt de oplossing in een van de ‘naast gelegen’ combinaties. Laten we als voorbeeld namen dat je de code 1-2-3 hebt ingesteld dan kan het zijn dat je onbewust 2-2-3 of 1-2-4 hebt ingesteld bij het aanpassen.

Mocht dit niet werken, probeer dan stapsgewijs alle mogelijke combinaties uit. Als het tegen zit zul je ongeveer 20 minuten bezig zijn met het vinden van de juiste combinatie. In bijna alle gevallen kun je je slot weer ontgrendelen en je koffer openen.

Wij adviseren je om altijd de code te veranderen met de koffer(rits) open. Mocht het fout gaan dan kan het slot vervangen worden.

Missende sleutel?
Misschien heb je een sleutelgat in het slot ontdekt en denk je dat je geen sleutel hebt ontvangen. Dat klopt: je hebt geen sleutel ontvangen maar die zijn we niet vergeten. Uitsluitend douane personeel heeft toegang tot sleutels die in dit slot passen. U en wij zullen daar dus geen sleutel voor kunnen krijgen. Het douane personeel kan op deze manier de koffer openen voor inspectie zonder dat zij schade aanricht.


Terug naar overzicht Informatie over koffersloten

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?