Informatie over koffersloten

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Oer-Hollands familiebedrijf.
  • Servicegericht en snelle levering (max 2 werkdagen)
  • Losse verkoop via de webshops en ook voor grotere aantallen offertes op maat
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Informatie over kofferslot

Vrijwel elke type koffer heeft een ander slot. Velen hebben een TSA slot, anderen hebben een regulier cijferslot. Hieronder vind je informatie over de sloten die wij gebruiken op de koffers.

Cijfercombinatieslot
De vaak goedkopere koffers zijn uitgerust met een normaal cijferslot. De standaard code om de koffer te kunnen openen wanneer je die ontvangen hebt is 000. Je kunt de code veranderen naar een zelf gekozen combinatie. Daarmee doet het slot niet onder voor een TSA-slot. Maar dit type slot is niet geschikt voor reizen naar elk land. Lees hieronder verder over te weten wanneer je verplicht bent een koffer met TSA-slot te gebruiken.

Koffers met een TSA-slot
Een TSA-slot kun je herkennen aan het kleine rode logo op het kofferslot. Wij vermelden het ook altijd wanneer een koffer is uitgerust met een TSA slot. Een TSA slot is een veilig slot dat door douanepersoneel geopend kan worden met een speciale sleutel zonder dat zij schade achterlaten. De sleutel is uitsluitend voor het douanepersoneel zelf. U maar ook wij zullen die sleutel nooit verkrijgen.

Wanneer je naar de Verenigde Staten reist wordt een TSA-slot zelfs verplicht gesteld. Maar ook voor Canada, Israel, Japan, Finland en Australië is een TSA-slot verplicht.

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?