DE BASIS B.V.
Bezoek onze moderne showroom van 300m2

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Onze showroom

DE BASIS BV, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, beschikt over een moderne showroom van ruim 300m2. Hier treft u de nieuwste producten van o.a. CarryOn®, Travelz®, TravelOn®, Macgyver® en Dutch Mountains® overzichtelijk uitgestald. Ook vindt u hier regelmatig prototypes die we graag ter kritische beoordeling aan onze relaties voorleggen.

UPDATE 23-03-2020: Tijdelijk beperkt geopend door SARS-CoV-2 (Coronavirus)
Omdat de gezondheid van onze medewerkers en relaties altijd onze hoogste prioriteit is, werken wij bij DE BASIS B.V. momenteel zoveel mogelijk vanuit huis. Hierdoor is onze showroom momenteel beperkt geopend. U kunt uw bezoek inplannen door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0180 391 200 of per mail via verkoop@debasisbv.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van het handige online contactformulier op onze website.

Let op! Alleen mogelijk voor bedrijven

Graag attenderen wij u erop dat onze showroom alleen te bezoeken is voor retailers en bedrijven. Een bezoek als particulier/eindgebruiker behoort niet tot de mogelijkheden. Als groothandel vragen u vriendelijk om begrip hiervoor.

Plan een showroom bezoek.

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?