Bezoekt u CarryOn® op de ILM beurs te Offenbach?

Bezoekt u CarryOn® op de ILM beurs te Offenbach?

Ook in 2020 zal CarryOn® deelnemen aan de ILM beurs te Offenbach (Duitsland). We hebben dit jaar een nieuwe locatie op de ILM: HAL B4 Stand 05. Brengt ook u ons een bezoekje?

Niet alleen hebben we een nieuwe extra ruimte plek, ook hebben we onze stand volledig vernieuwd. Dat was wel nodig ook, want we hebben dit jaar een hele hoop nieuwe producten te demonstreren! Zo introduceren we liefst vier geheel nieuwe series (Porter, Camo, World Map, Hybrid) en hebben we de ‘klassieker’ (Skyhopper) beschikbaar in geheel nieuwe kleuren.

Geen plannen om naar de ILM te komen? Wel nieuwsgierig naar ons nieuwe assortiment? Plan dan gerust even een andere afspraak met ons in. We komen met plezier bij u langs om het nieuwste van het nieuwste te laten zien. Ook ben u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Plant u gerust een afspraak in via 0180 391 200 of mail naar verkoop@debasisbv.nl.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?