Level8 suitcases
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Level8 reiskoffers

Level8 is hier niet om u te inspireren, Level8 is er om u uit te rusten. De reiskoffers en reistassen van Level8 zijn ontworpen om met u mee te reizen terwijl u uw eigen weg bewandelt. U heeft een tas nodig die uw bezittingen beschermt zodat u zich kunt focussen op wat werkelijk ter zake doet als u reist.

Na jaren van productie en verkoop aan merken als Apple weten wij als geen ander wat consumenten nodig hebben en willen. We weten hoe we eenvoudige recht-toe-recht-aan reiskoffers van hoge kwaliteit die niet over-priced of over-designed zijn. Door onze kennis van productie en passie voor goed ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en functie te combineren hebben we een lijn hoogst-functionele goed ontworpen reiskoffers ontwikkeld van de allerbeste materialen.

DE BASIS B.V. is exclusief distributeur van Level8 in Europa

We hoefden bij DE BASIS B.V. niet lang na te denken toen we in 2019 door het in de VS zeer populaire merk Level8 gevraagd werden of we de exclusieve distributie voor Europa wilden doen.

Vandaag de dag (februari 2020, red.) zijn de eerste containers met Level8 producten onderweg naar Nieuwerkerk aan den IJssel en zijn wij druk bezig met het opzetten van de Europese webshops.

Officieel zijn de Level8 koffers dus nog niet beschikbaar in Europa, maar als retailer met interesse in de wederverkoop van Level8 koffers kunt u al wel contact met ons opnemen.  U bereikt onze afdeling verkoop via 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via onze online contactformulieren.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?