Groothandel in zakmessen
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in MacGyver® zakmessen

Onder onze eigen merknaam MacGyver® brengt DE BASIS B.V. een solide complete range aan outdoorartikelen op de markt. Vanzelfsprekend mogen zakmessen niet op het lijstje ontbreken. Onze MacGyver® zakmessen zijn bewezen, zowel in het veld als in de markt en vormen al jaren een geduchte uitdager voor de messen uit het topsegment, zeker door de gunstige prijsstelling.

Als groothandel in zakmessen vinden wij directe levering uit eigen voorraad erg belangrijk. Als (online) retailer mag u erop vertrouwen dat onze zakmessen echt vrijwel altijd rechtstreeks uit ons magazijn kunnen worden geleverd.

Een greep uit ons assortiment zakmessen?

Meer informatie of bestellen?

(Online) retailers
Als u interesse heeft in het wederverkopen van onze MacGyver® messen dan kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop. Ze kunnen u aan meer productinformatie helpen of een offerte verstrekken. U bereikt ze via telefoonnummer 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via de online contactformulieren op deze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.

Bedrijven
Misschien heeft u een praktische toepassing voor onze messen binnen uw bedrijf. Wellicht zoekt u een leuk promotioneel artikel. DE BASIS B.V. is u als groothandel in zakmessen graag van dienst bij grotere aantallen. U bereikt ze via telefoonnummer 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via de online contactformulieren op deze website.

Particulieren
DE BASIS B.V. verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren. Wel vindt u onze zakmessen bijvoorbeeld op de website van partner Bol.com.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?