Groothandel zaklampen
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel zaklampen

DE BASIS B.V. is een groothandel in outdoorartikelen. Met onze eigen merken MacGyver® en Dutch Mountains® brengen wij een complete range aan outdoorartikelen op de markt van bovengemiddelde kwaliteit. Vanzelfsprekend behoren ook zaklampen tot ons assortiment. We bieden een solide bewezen range die zich bewezen heeft. Zowel in het veld als in de markt. Neemt u dit overigens niet van ons aan. Bekijkt u gerust eens de reviews op Bol.com en Amazon.nl. Ze spreken voor zich.

Hoe kan ik zaklampen bestellen?

Bestellen als retailer
Als retailer kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met onze afdeling verkoop. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via de online contactformulieren op deze website. We hebben trouwens ook een showroom van 300m2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. U bent van harte welkom.

Bestellen als bedrijf
Graag attenderen wij u erop dat wij wel echt een groothandel in zaklampen zijn. Bestellen als bedrijf verloopt via onze wederverkopers. Neemt u gerust contact op met onze afdeling verkoop. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via de online contactformulieren op deze website.

Bestellen als particulier
Het is niet mogelijk om als particulier rechtstreeks bij groothandel DE BASIS B.V. te bestellen. Natuurlijk staat het u wel altijd vrij om contact met ons op te nemen voor een winkel bij u in de buurt. Shopt u liever online? Kijkt u dan bijvoorbeeld gerust eens op Bol.com of Blokker.nl en kies daar uw partij van keuze.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?