Groothandel zachte koffers
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 300.000 producten op voorraad.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
  • Voor koffers kunnen jaren later nog onderdelen eenvoudig vervangen worden
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in zachte koffers

DE BASIS B.V. is al sinds 1938 gespecialiseerd in reisbagage. Vanzelfsprekend bieden wij als groothandel in reiskoffers ook een groot assortiment aan zachte koffers. U kunt hierbij kiezen uit zachte koffers van gerenommeerde merken als CarryOn® en Travelz®. Ook kunnen wij u van dienst zijn met onze white label service als u graag uw eigen merk zachte koffers op de markt zou willen brengen.

Alle kleuren, maten en uitvoeringen zachte koffers
DE BASIS B.V. biedt een assortiment dat bestaat uit letterlijk honderden zachte koffers. U kunt bij ons zachte koffers bestellen in letterlijk alle kleuren, maten en uitvoeringen die u maar kunt bedenken. Zeker onder onze private label service zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Groothandel zachte koffers

Hoe bestel ik zachte koffers bij groothandel DE BASIS B.V?

Als retailer zachte koffers kopen
Als retailer kunt u alle zachte koffers van CarryOn® en TravelZ® bij ons bestellen. Neemt u gerust contact op met onze afdeling verkoop voor een vrijblijvende offerte en alle adviezen die u maar denkt nodig te hebben. U bereikt onze verkoop via 0180 391 200, per mail via verkoop@debasisbv.nl of via de contactformulieren op onze website.

U kunt als retailer overigens mogelijk ook gebruik maken van onze private label service. Ideaal voor iedereen die graag zachte koffers op de markt wil brengen onder een eigen merk.

Als bedrijf zachte koffers kopen bij DE BASIS B.V.
Als bedrijf zijnde is het mogelijk om rechtstreeks uw koffers bij DE BASIS B.V. in te kopen. Ideaal als u overweegt koffers op te nemen in uw eigen assortiment producten of bijvoorbeeld koffers zou willen kopen als relatiegeschenk. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het leveren van white label zachte koffers. Perfect voor bijvoorbeeld branding doeleinden of het lanceren van uw eigen merk zachte koffers.

Neemt u gerust eens contact op met onze afdeling verkoop. U bereikt ze via telefoonnummer 0180 391 200 of per mail via verkoop@debasisbv.nl.

Als particulier zachte koffers kopen
Het is niet mogelijk om als particulier rechtstreeks bij DE BASIS B.V. zachte koffers te kopen. Wij verwijzen u met alle plezier door naar een van onze resellers.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?