Groothandel in verrekijkers
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Oer-Hollands familiebedrijf.
  • Servicegericht en snelle levering (max 2 werkdagen)
  • Losse verkoop via de webshops en ook voor grotere aantallen offertes op maat
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel verrekijkers

DE BASIS B.V. uit Nieuwerkerk aan den IJssel is al jaren een erkende groothandel in verrekijkers. Onder onze eigen outdoor merknaam genaamd MacGyver® brengen wij een uitgebreide range aan verrekijkers van uitstekende kwaliteit op de markt. De MacGyver® verrekijkers zijn ideaal voor iedereen die toe is aan een serieuze opstap van een instapmodel, zonder tegelijk de hoofdprijs te willen betalen van een topmodel. Serieuze kwaliteit dus, voor een leuke prijs. Neemt u dit overigens niet van ons aan.

Als groothandel in verrekijkers met focus op (online) retailers, is directe levering uit voorraad waar wij ons dagelijks voor inspannen. Dit is immers wat de consument van u als specialist verwacht. Wij hebben honderden verrekijkers op voorraad.

 

 

Hoe kan ik verrekijkers bestellen?

Als bedrijf
Als groothandel in verrekijkers attenderen wij er graag op dat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van grotere aantallen. Neemt u gerust eens contact met ons op als u als bedrijf grotere aantallen wilt afnemen. U bereikt ons via telefoonnummer 0180 391 200 of per mail via verkoop@debasisbv.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook de online contactformulieren op deze website gebruiken.

Als particulier
Te koop op http://www.dutchmountains.eu

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?