Groothandel slaapzakken

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 300.000 producten op voorraad.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
  • Voor koffers kunnen jaren later nog onderdelen eenvoudig vervangen worden
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel slaapzakken

DE BASIS B.V biedt onder haar eigen outdoor merk Dutch Mountains® een brede range aan slaapzakken aan. De slaapzakken onderscheiden zich door een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en zijn een bewezen favoriet van het publiek. Neemt u dit laatste niet van ons aan, maar leest u vooral de positieve reviews op bijvoorbeeld Bol.com even.

Een beknopte impressie:

 

Meer informatie of onze slaapzakken bestellen?

(Online) retailers
Als groothandel in slaapzakken is DE BASIS B.V. helemaal ingericht op zakendoen met (online) retailers. Zo vindt u onze slaapzakken bijvoorbeeld bij partners Bol.com, Blokker.nl en op meer dan 200 andere fysieke verkoopadressen in Nederland. DE BASIS B.V. levert de MacGyver® direct uit eigen voorraad. Heeft u interesse in samenwerking? Contacteert u dan eens onze afdeling verkoop. U bereikt ze op werkdagen van 08.30 tot 17.00 via telefoonnummer 0180 391 200 of per mail via verkoop@debasisbv.nl.

Bedrijven
Graag attenderen wij u erop dat wij een groothandel in slaapzakken zijn. U kunt als bedrijf wel bij ons bestellen, maar niet als het om losse stukken gaat. Neemt u anders gerust even contact op met onze verkoop om naar de mogelijkheden te informeren. Telefonisch kan dit via 0180 391 200 of per mail via verkoop@debasisbv.nl.

Particulieren
Als groothandel in slaapzakken bieden wij geen mogelijkheid aan particulieren om rechtstreeks bij ons te bestellen. Wel kunt u onze slaapzakken bijvoorbeeld bestellen bij onze online partners Bol.com of Blokker.nl.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?