Groothandel in laptoptassen
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in laptoptassen

We bieden bij DE BASIS B.V. geen enorm assortiment aan laptoptassen, maar de laptoptassen die wij in het assortiment hebben zijn wel laptoptassen die zich bewezen hebben in het veld. Laat u zich vooral niet door ons overtuigen, maar kijkt u gerust eens wat klanten op bijvoorbeeld Bol.com te zeggen hebben over onze TravelZ® laptoptassen.

Onze laptoptassen zijn van hoge kwaliteit en zijn tegelijk dermate gunstig geprijsd dat iedereen daar de vruchten van plukt, van consument tot bedrijf en retailer.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze laptoptassen kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop. U bereikt ons op werkdagen van 08:30 tot 17.00 via telefoonnummer 0180 391 200 of per mail via verkoop@debasisbv.nl.

Let op! Particulieren kunnen alleen online bestellen
Graag attenderen wij u erop dat wij een groothandel in laptoptassen zijn en ons richten op zakendoen met retailers en andere bedrijven. U kunt als particulier niet rechtstreeks bestellen bij DE BASIS B.V. U vindt onze laptoptassen wel op Bol.com.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?