DE BASIS BV.
Groothandel in handbagage
sinds 1938

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 300.000 producten op voorraad.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
  • Voor koffers kunnen jaren later nog onderdelen eenvoudig vervangen worden
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in handbagage

DE BASIS BV is al decennia een gerenommeerde groothandel in handbagage. Vanuit ons moderne pand te Nieuwerkerk aan den IJssel bedienen wij retail, bedrijven en consumenten met een assortiment van duizenden uiteenlopende handbagage artikelen van hoge kwaliteit.

Groothandel DE BASIS BV levert voornamelijk handbagage artikelen van onze eigen bekende merken. U kunt hierbij denken aan CarryOn en TravelZ, waarvan altijd wel 10.000+ koffers direct uit onze eigen voorraad leverbaar zijn. Hiernaast kunnen wij ook handbagage artikelen ‘private label’ leveren. Daarover leest u hieronder meer.

Ik wil reseller worden. Hoe werkt dit?

Of u nu een online winkel heeft of een fysieke winkel, in principe is iedere organisatie welkom om reseller te worden van onze merken handbagage. Hiernaast bieden wij ook interessante white label mogelijkheden voor grotere resellers die koffers onder de eigen merknaam willen uitbrengen. Wij bespreken de voorwaarden graag persoonlijk met u.

Neemt u gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 320 200, mail naar verkoop@debasisbv.nl of gebruik het online contactformulier.

Ik wil als bedrijf graag een grotere hoeveelheid handbagage bestellen

Voor het bestellen van grotere hoeveelheden handbagage bent u bij DE BASIS BV aan het juiste adres. We leveren tegen scherpe prijzen en in 99% van de gevallen direct uit voorraad. We bieden bedrijven de mogelijkheid om kant en klare koffers van onze eigen merken te bestellen, maar ook de mogelijkheid om koffers onder uw eigen merk uit te brengen of geheel in de huisstijl van uw organisatie. Perfect als marketingmateriaal, relatiegeschenk of kerstgeschenk.

Contacteert u ons gerust via 0180 320 200, mail naar verkoop@debasisbv.nl of gebruik het online contactformulier.

Hoe bestel ik als particulier?

Voor het bestellen van onze handbagage items verwijzen wij u graag naar de diverse online platformen waar onze handbagage ranges te koop zijn. Denkt u hierbij aan Bol.com, Amazon.com en Blokker.nl.

Hiernaast kunt u terecht bij onze resellers. Bent u op zoek naar een reseller bij u in de buurt? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 320 200 of mail naar verkoop@debasis.nl.

Uw eigen merk handbagage lanceren? Ontdek onze private label oplossingen.

Momenteel is DE BASIS BV al de drijvende kracht achter diverse grote kofferranges voor diverse bekende merken en bedrijven. Wij kennen het klappen van de zweep. We attenderen u er graag wel op dat onze private label diensten alleen voor grotere aantallen beschikbaar zijn.

Neemt u gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?