DE BASIS BV.
Groothandel in handbagage
sinds 1938

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Oer-Hollands familiebedrijf.
  • Servicegericht en snelle levering (max 2 werkdagen)
  • Losse verkoop via de webshops en ook voor grotere aantallen offertes op maat
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel in handbagage

DE BASIS BV is al decennia een gerenommeerde groothandel in handbagage. Vanuit ons moderne pand te Nieuwerkerk aan den IJssel bedienen wij bedrijven en consumenten met een assortiment van duizenden uiteenlopende handbagage artikelen van hoge kwaliteit.

Groothandel DE BASIS BV levert voornamelijk handbagage artikelen van onze eigen bekende merken. U kunt hierbij denken aan CarryOn en TravelZ, waarvan altijd wel 10.000+ koffers direct uit onze eigen voorraad leverbaar zijn.

DE BASIS BV  is na 40 jaar groothandel te zijn geweest, sinds 2023 overgegaan tot online verkoper via open platformen en eigen webshops, waaronder http://www.travelzkoffers.nl . Wilt u voor uw relaties of personeel reiskoffers aanschaffen, dan kunt u ons een offerte aanvraag sturen naar www.verkoop@debasisbv.nl

Ik wil als bedrijf graag een grotere hoeveelheid handbagage bestellen

Voor het bestellen van grotere hoeveelheden handbagage bent u bij DE BASIS BV aan het juiste adres. We leveren tegen scherpe prijzen en in 99% van de gevallen direct uit voorraad. We bieden bedrijven de mogelijkheid om kant en klare koffers van onze eigen merken te bestellen. Perfect als marketingmateriaal, relatiegeschenk of kerstgeschenk.

Contacteert u ons gerust via 0180 320 200, mail naar verkoop@debasisbv.nl

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?