Groothandel draagbare gaskachels
DE BASIS B.V.

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 200.000 producten op voorraad.
  • Een showroom van 300m2.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel draagbare MacGyver® gaskachels

DE BASIS B.V. is de importeur, groothandel en merknaamhouder van de welbekende MacGyver® draagbare gaskachels. Als onderdeel van een breder MacGyver® outdoor assortiment, vormt de draagbare gaskachel als jaren een solide en betrouwbaar fundament. U vindt de MacGyver® draagbare gaskachels intussen al op meer dan 200 verkooppunten in Nederland. DE BASIS B.V. levert de draagbare MacGyver gaskachels direct uit eigen voorraad.

MacGyver draagbare gaskachels

 

MacGyver® draagbare gaskachels bestellen

Bestellen als (online) retailer of bedrijf
Als groothandel in draagbare gaskachels zijn wij gespecialiseerd in het leveren aan retailers en het bedrijfsleven. Wij leveren de MacGyver® draagbare gaskachels direct uit eigen voorraad. Neemt u voor meer informatie of een offerte gerust contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0180 391 200 of mail naar verkoop@debasisbv.nl.

LET OP. Bestellen als particulier is niet mogelijk
Als groothandel in draagbare gaskachels attenderen wij u er graag op dat het niet mogelijk is om de MacGyver® draagbare gaskachel als particulier bij ons te bestellen. Hiervoor verwijzen u graag naar een van onze wederverkopers (u vindt ze zo via Google) of naar de grotere online marktplaatsen als Bol.com of Blokker.nl.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS TV

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?