DE BASIS B.V.
Groothandel in
boodschappentrolleys

  • Ruim 80 jaar ervaring in de markt.
  • Ruim 300.000 producten op voorraad.
  • Servicegericht en snelle levering.
  • Een eigen magazijn van 5000m2.
  • Vestiging in Nederland en China.
  • Voor koffers kunnen jaren later nog onderdelen eenvoudig vervangen worden
BOL.COM full star
AMAZON.COM full star

Groothandel boodschappentrolleys

DE BASIS BV uit Nieuwerkerk aan den IJssel is een groothandel waar retailers en andere bedrijven terecht kunnen voor het aanschaffen van boodschappentrolleys voor groothandelsprijzen. Wij bieden een ruim assortiment aan boodschappentrolleys, die rechtstreeks uit ons eigen magazijn van 20.000m3 geleverd kunnen worden. Wij brengen onze boodschappentrolleys uit onder ons eigen merk ‘Cruiser’.

De succesformule van Cruiser boodschappentrolleys

De Cruiser boodschappentrolleys van groothandel DE BASIS BV blinken uit in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat wij direct betrokken zijn bij het productieproces, is ieder onderdeel van onze boodschappentrolley geselecteerd op de best mogelijke kwaliteit voor de meest gunstige prijs. En dat resulteert in boodschappenwagens van zeer goede kwaliteit voor een prijs waar zowel onze retailers als de eindgebruikers erg blij van kunnen worden.

Boodschappentrolleys bestellen als retailers

Neemt u voor een aanbod op maat gerust contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 0180 320 200, mail naar verkoop@debasis.nl of gebruik het contactformulier op onze website.

Boodschappentrolleys bestellen als bedrijf

Misschien wilt u boodschappentrolleys gebruiken als promotiemateriaal. Wellicht wilt u ze cadeau doen of uitdelen onder uw personeel. Ook als bedrijf kunt u bij groothandel DE BASIS BV onze Cruiser boodschappentrolleys bestellen. Voor een aanbod op maat kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0180 391 200 of mail naar verkoop@debasisbv.nl.

Boodschappentrolleys bestellen als particulier

Als particulier kunt u niet rechtstreeks bij DE BASIS BV Cruiser boodschappentrolleys bestellen. We verwijzen u wel met plezier naar een voor u geschikte wederverkoper. Ook kunt u onze boodschappentrolleys online bestellen bij bekende platformen als Bol.com en Amazon.nl.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0180 391 200 of mail
naar verkoop@debasisbv.nl.

Vanzelfsprekend kunt u ook het contactformulier gebruiken:

De BASIS Youtube kanalen

De nieuwste producten, handige instructies, demonstratievideo’s en promotiemateriaal; u vindt het allemaal op ons Youtube kanaal Of klik hier voor de TravelZ video's TravelZ Klik hier voor onze CarryOn video's CarryOn

Social media

De laatste updates in hapklare blokken. Volg DE BASIS B.V. ook op social media en wees er als eerste bij.

Nieuws

Vanzelfsprekend kunt u voor het laatste nieuws ook terecht op onze website. Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de nieuwsbrief?